De mooiste Rotterdam foto’s maar dan… In Kleur!

Ga je mee - Feyenoord Stadion de Kuip - Fotobehang Feyenoord
Op Kleur010 hebben we iconische Rotterdam foto’s, zoals dit fotobehang Feyenoord.

Zoals vele van jullie weten fotograferen we Rotterdam al zolang we ons kunnen heugen. Van generatie op generatie telkens weer met een unieke blik. Sinds 2016 zijn onze foto’s te bestellen bij ZwartWit010 voor bij jou aan de muur. En niet zonder succes. Onze foto’s hangen in kantoren en in huizen aan de muur. Ook in het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed zijn onze foto’s terug te vinden. Van Rotterdam tot in New York vind je de foto’s van ZwartWit010 bij Rotterdam liefhebbers aan de muur. 

En dit smaakt naar meer! We gaan wat “nieuws” doen.

Soms heb je als fotograaf een nieuwe impuls, inspiratie, motivatie (geef het maar een naam) nodig om weer gepassioneerd de straten op te gaan. Wij hebben dit gevonden in……. kleur.

Op veler verzoek en aangemoedigd door onze community (jou), zijn we de afgelopen jaren ook bezig geweest Rotterdam in kleur te fotograferen. Dit hebben we samengebracht in een nieuwe webshop en een nieuwe Facebook en Instagram. Met trots presenteren we www.kleur010.nl

Een waar icoon - de Hef
De iconische Hef – Bekijk ons assortiment voor meer iconische Rotterdam foto’s voor aan de muur.

Graag nodigen we jou uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe webshop en ons te volgen op Facebook en Instagram. Wekelijks komen er nieuwe foto’s bij want we zijn weer volop geïnspireerd om onze havenstad te fotograferen (verzoekjes zijn altijd welkom). Een nieuw hoofdstuk in ons leven en een levenswerk in de maak.

Geniet, wees trots en pronk met een echte Rotterdam foto voor bij jou aan de muur!

Een fijne dag,

Nik en Team Kleur010